Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SEN TORSDAG NATT

minus tio ute
varmt och gott är det inne
nu väntar sängen


hoppas få sova
utan den hemska hostan
vakna utvilad


känna stor glädje
tacksamhet över en dag
att få vila i

ta hand om mig själv
bara få vara i den
i min nya dag

nu är det så dags
att krypa ner i sängen
känna tryggheten






anits 11 november 2010




Bunden vers (Haiku) av anits VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-11-12 00:01



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Härligt!
2010-11-12

  Maria T
Så duktig du är
på att skriva haiku
2010-11-12

  Catharina Edin VIP
Fina haiku!
2010-11-12

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Stillsam liten skönhet du åstadkommit. =)
2010-11-12

  Anya VIP
Vilken fin haiku, så rofylld på något vis.
2010-11-12

  arja savela
Jag önskar att du fått en god sömn utan avbrott för hostan. Ta det lungt nu när du fått antibiotika så att du inte får ngn följdsjukdom.
Sänder massor med Krya på Dig blommor
Kram
2010-11-12

  Eva Helene VIP
Vacker, vilsam haikusvit!
2010-11-12

  ULJO
Hoppas du fik en god natts sömn
2010-11-12

  Julio VIP
Den här texten känns så "helande"

Väldigt bra
2010-11-12

  Bibbi VIP
Hoppas så att Du får en god nattsömn med massor av änglar kring Din bädd.
2010-11-12
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP