Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Respit

 

 

Det är när jag tänker på att jag borde tänka,

försöka förstå världens tillstånd

som jag står där mållös

 

I det fall jag istället bara är

kan det andra också vara och bli

från det enda till det andra

mörker till ljus till mörker

 

 

TILL LJUS

 

 




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 336 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-11-12 11:17



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Ögonblicks klarhet fångat i ord men ack så svårt att hålla kvar ibland
2010-11-12

  Rachel Roth
jag känner igen känsla av hemtam(het)....:)
2010-11-12

  Michaela Dutius
Oj- missförstå inte....jag menar att jag känner igen dem!!
2010-11-12

  Michaela Dutius
tankarna känns hemtama!
2010-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth