Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemligt möte

Läppar som möts
i ett tyst möte
öppnade munnar.
I skymundan
gömda för världen
i ett hemligt möte.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-12 11:38



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Få rader som berättar en hel historia
2010-11-18

  anits VIP
Mycket fina rader, tycker om den här
2010-11-12

  Emme VIP
Gillar den här jättemycket!
2010-11-12
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP