Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyssnar till hösten

Höstmörkret lägger sig tidigt till sömns

Solen kastar enbart några få strålar genom den dunkla skogen

Kalla vindar drar igenom mina gistna fönsterkarmar

Veden är torr och sprakar likt statisk elektricitet

Vackra gnistrande färger spelar på rummets väggar

Det är tyst och stilla, jag lyssnar...

Lyssnar till mina andetag, tunga av längtan.




Fri vers av miany
Läst 294 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-11-12 12:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

miany
miany