Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
17


xxxxx

alla kvällar nätter morgnar
då vi suttit så tätt ihop
eller långt ifrån

glöden från cigaretten
lyser upp hela jävla
världen och vi viskar




du sa
"jag tänker knulla dig ikväll
då vi blir burna av gräset
och dess dagg"


jag visste inte om du citerade din gud
eller om du ville
eller om du skämtade




jag vill att du ska se mig nu
här idag imorgon
var tog du vägen
var tog vi vägen


nätterna med för mycket vin
och smsen
"jaf vilk soba hods difgg"
de svajande kullserstensgatorna fram till
din tunga port

kunde din kod
även på fyllan



vaknade av dina fingerspetsar
som ritade mönster
på min nakna mage

drack kaffe tills jag fick springa
till bussen som så säkert
rullade hemåt






minns fortfarande den flyktiga kyssen
hur du virade halsduken
ett varv till om min smala hals
sa "spring nurå"
och så sprang jag
snubblade fram
svävade fram


och grät

visste inte
men kände
att det skulle
vara sista gången
jag någonsin
smakade på hans läppar






du springer
inte som mig
du springer
bort
iväg
springer tillbaka

lagom avstånd

springer iväg
igen




släpp mig
eller är det
jag som ska



släppa dig?





Fri vers av franzmyra
Läst 301 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-12 17:02



Bookmark and Share


  dansa som dom andra
Så bra!
2010-11-20
  > Nästa text
< Föregående

franzmyra
franzmyra