Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alkoholistungar

Alkoholistungar kan och vet så många saker.
De kan känna av stämningen hemma på flera mils avstånd.
De kan förstå att de är väldigt värdelösa.
De kan kväva sig själva i jakten på lugn och ro.
De kan ta på sig allt som händer i hemmet.
De vet att pappa och/eller mamma tycker att andras barn är mycket finare.
De kan vägen till alla systembolag i hela kommunen och de närliggande länen.
De kan även vägarna till de lokala hembrännarna.
De vet att de aldrig kommer att duga vad de än hittar på.
De vet även hålla käften när pappa ber dem att göra så.




Fri vers av Lindalou
Läst 203 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-11-12 21:57



Bookmark and Share


  Julio VIP
så sant att det skrämmer
2010-11-15

  queenia
tårarna rinner
2010-11-13

    Max Poisé
Du trycker fingret på sanningen!
2010-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Lindalou
Lindalou