Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I natt

Livet trär en pärla
På livets strå
Kärleken står på tå
Tittar fram bland grönska och snår

En dag i tänder livet sina lanternor
Så att vi hjälpligt kan navigera oss fram

Varmt smeker dagen sin hand över vårt ömma bröst
Lägger oss till sängs
Drömmarna vaskar fram nya stiga
Sätter nya liv i rörelse




Fri vers av backsippa
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-13 00:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

backsippa
backsippa