Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nedskriven i novembermörker... Åh, vad jag längtar...


Midsommardag


Värmen, kullarna, himlen och havet
Allt är juni i Båstad i dag
Jag går ensam och letar stenar jag egentligen inte behöver
Jag talar lågmält med dig
Du ler vid min sida, men når aldrig fram
Hör vinden, havet och söker dig som jag funnit
men som inte ens finns på min midsommardag




Fri vers av Ylvavirvla
Läst 317 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-11-30 22:33



Bookmark and Share


  Propella
Oh ja, vad vacker!
Tycker om hur du har målat den här bilden; det känns som om jag är med. Skickligt!
2005-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Ylvavirvla
Ylvavirvla