Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TRÖTTSAMHETEN

mina tankar min dag
är fylld sorg och tårar

envisheten gör att jag
kommer upp ännu en morgon

natten har varit ganska lugn
när jag väl slutade hosta

så somnade jag sov ungefär
en timme sen var det färdigt igen

jag bara undrar hur mycket
orkar min kropp min själ är trött

mycket trött känner ingen glädje
inget lugn just nu

det är tyst det är tomt försöker
göra något allt känns så tröttsamt

orkar inte läsa teven står på
det är något som låter

inte bara jag som rosslar och piper
en natt till inte mer orkar jag med

ensam och inte må bra
det är då allt känns värre

vissa stunder vill jag bara ge upp
orkar inte kämpa men då kommer
min envishet

det är inte bara jobbigt att hosta
som jag i en och halv månad

det är dyrt också läkarbesök
det överkomligt

men vissa mediciner som
hostmedicinen jag fick en
liten flaska

tvåhundrafemtio ml till ett pris
av nästan två hundrakronor

men det hjälper inte mår jag
lika dåligt imorgon får det nog
lov att bli ett nytt läkarbesök





anits 14 november 2010




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-11-14 15:34



Bookmark and Share


  Anya VIP
Stackare! Kämpa på. Hjälper inte medicinen sök hjälp igen. Kram!
2010-11-16

  aol
krya på dig önskar dej friskhet, så lång tids hota så ruggigt, kram vännen
2010-11-15

  Maria T
Jag förstår at du är trött.
Inte få sova och hosta så
länge.
2010-11-15

  Catharina Edin VIP
Hoppas det är över det värsta nu -
2010-11-15

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Hoppas att morgondagen blir bättre. Håll ut.
2010-11-15

  Anna*
Jag ber att läkare ska kunna ge dig besked och den hjälp du behöver ha. Jag ber om vishet och vägledning åt dem och favör för din del. Ber om hälsa och frid så att du får ta igen dig och börja så smått att njuta av stunden igen. Kram ♥
2010-11-15

  ULJO
Jag lider med dig, utan sömn fungerar inte kroppen tillfredsställande. Krya på dig!
2010-11-15

  arja savela
Krya på dig vännen! hoppas att du inte har lunginflammation?
Ny tid hos doktorn om det onda inte börjar vända åt rätt håll.
Många kramar och sov gott
Arja
2010-11-15

  Bibbi VIP
Håller med Eva Helene
2010-11-14

  Eva Helene VIP
Önskar någon fanns där och pysslade om dig när du inte mår bra! Får hoppas det vänder och att du mår bättre i morgon! Kram!
2010-11-14

    ej medlem längre
Krya-på-dig-kramar!
2010-11-14
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP