Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET KAN INTE VARA TYSTARE

det är tyst det är skönt
ingen som vet vad jag gör

det kan inte vara mycket tystare
än det är hos mig nu

många gånger är tystnaden skön
att vila i den efter en stressig dag

det är så underbart och härligt
men ibland vill jag höra en röst

en som är mjuk vänlig och snäll
en sån behöver jag idag

en röst som lugnar som säger
det ordnar sig du kommer att bli frisk

du måste ha tålamod idag har
behövt höra någon säga dom orden

men när rösten jag hör när jag lyfter
luren på den femte eller sjätte
ringsignalen

säger kan du inte slita dig från teven
ha ha ha ha då blir jag arg

då kommer mina taggar fram
jag reser ragg

har inget mer att säga mer än
hej då och avbryter samtalet




anits 13 november 2010




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-11-13 23:19



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Återigen en enastående fin bild.
2010-11-14

  Bibbi VIP
Skriver under på Eva Helene
2010-11-14

  Anya VIP
Fin text om ur svårt möten med andra är och vikten av att få någon som lyssnar. du fångar det bra!
2010-11-14

  Larz Gustafsson VIP
Helt rätt. Håll sådana kort.
2010-11-14

  Eva Helene VIP
Det finns en sång som heter "Jag har inte tid" - det är kanske så, ingen har tid att lyssna till den som är ensam och kanske är lite orolig och behöver uppmuntran. Inte behöver det väl vara så svårt, kanske bara några få ord skulle räcka.
2010-11-13
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP