Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad

I den största flodvåg kan du höra mitt vrål av smärta
I det mörkaste hav kan du finna min själ
Bakom den stängda dörren kan du hitta mitt hjärta
Bara du vet... allt för väl

I det djupaste hål kan du uppfatta min viskande röst
I den bottenlösa grottan ekar tyst min klanglösa sång
Vid den stilla tjärnen kan du förnimma hjärtat i mitt bröst
Gång, på gång, på gång…




Fri vers av miany
Läst 244 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-13 20:31



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Allting min dystra saknad ökte. Kring tomten förde jag min blick, bara den tomhet tillbaka jag fick. Allt i det saknadets öga, gav mig så föga. Jag föll och faller in det som är i mina minnen kvar.

sedan skaver smärtan min ryggrad
2010-11-13
  > Nästa text
< Föregående

miany
miany