Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rock utan Roll

Jag har ett riff i min gitarr
som inte kommer ut
Alla strängar stämmer
Mitt ackord i vänster hand
Högra armen i en cirkel
Slår an med full kraft
Men tystnaden är så total

Jag har ett riff i min gitarr
som inte kommer ut
Det är något i min själ
som inte kan få frid
Ett ylande distat solo
där jag står vid ett vägskäl
Tystnaden är så total

Jag har ett riff i min gitarr
som inte kommer ut
Det är svett, inte tårar
Inte mätt, något sårar
Men är törstig, vill ha mer
Jag vill skrika, vill sjunga
men tystnaden är så total




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 218 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-14 00:43



Bookmark and Share


  Jocy Joyless
lite smärtsam text..känner motståndet. bra skrivet! i like :)
2010-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström