.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.




Ensam på väg

 

 

 

Vid kommungränsen

upphör gatubelysningen,

 

far nu fram utan belysning

av mitt mörker

 

skillnaden är ingen

 

 




Fri vers av Popcorntankar
Läst 323 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2010-11-14 11:52



Bookmark and Share


    dununge
tycker väldigt mycket om den här, särskilt de två första raderna, ger en känsla av tomhet och att gå vidare mot något annat, kanske något nytt.


läser igen, tycker väldigt, väldigt mycket om de två första raderna!
2010-12-04

  sulimaa
Sorglig på ett påträngade sätt...och på något vis så vill jag att "du" ska in djupare i mörkret...handlar om att våga ...skillnaden kommer ...
2010-11-22

  Lindalou
Tungt fast snyggt skrivet.
2010-11-15

  /Isabel
Snyggt men mörkt.
2010-11-14

    Tea Alex
Väldigt speciell text...känns som om man vill vända blad och läsa mer. :)
2010-11-14

    Den försvunna
Kort och koncist. Utmärkt så.
2010-11-14

  Lilla My* VIP
Ensamhet som känns...inledningsraderna är riktigt bra...

"Vid kommungränsen

upphör gatubelysningen"

Gillar de där jordnära metaforerna!
2010-11-14

  karenina VIP
gillar denna lonely rider
2010-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Popcorntankar
Popcorntankar