Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till Alva


DU LILLA BARN

jag ser på dig, lilla barn
ser in i dina glittrande
melerade ögon

när jag ser på dig
är det som att se
din pappa när han
var sju år som du
är nu

jag älskar dig lilla barn
din energi din smittande
glädje

jag önskar att solen ska
värma din kind vinden
rufsa om dina gyllene
lockar

att lyssna när du sjunger
får mina ögon att tåras

du lilla barn så älskad
för den du är



anits 14 november 2010




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-11-14 12:35



Bookmark and Share


  Maria T
Så fina barnbarn du har
2010-11-15

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Ljuvligt vackra rader än en gång. =)
2010-11-15

  Anna*
"du lilla barn så älskad
för den du är"

... och varför skulle den ovillkorliga kärleken någonsin förändras ... så stor är Guds kärlek till alla. Fint!
2010-11-15

  ULJO
Barn barn skänker mycket glädje, lyckliga du.
2010-11-15

  Bibbi VIP
Jag har två barnbarn i samma ålder fast killar.

Så ljuvlig hon är farmors lilla älskling.
2010-11-14

  Eva Helene VIP
Vilken ljuvligt söt och rar liten tös, innerligt älskad av farmor.
2010-11-14

  Larz Gustafsson VIP
Som Madickens lillasyster hette.

Gullig tjej!
2010-11-14

  Catharina Edin VIP
En sådan söt liten flicka! Kärleken till barnen - den är sann och stor!
2010-11-14

  Anya VIP
Oj vad fint kära du. Ler när jag läser!
2010-11-14
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP