Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

infernohastighet

rälsen slår in

 

dunkar

in

 

hastigheten stegras

 

vilt

frustande

 

 

de tog bort rälsen

gjorde

tysträls

 

gav svischande framfart

infernohastighet

 

resande upptäckte ej

rälsen slår in

 

dunkar in

 

 

skönhet ilar förbi

dimsyn

 

görs

av

 

infernohastighet

 




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 183 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-14 17:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det där känner jag igen,jag tror det har med dataåldern att göra.
Dimsyn .
2010-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser