Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När man har en föreställning

 

Dagen blev
en fars


En förväntad
kväll i avskildhet

 

 

 




Fri vers av Elaine.S VIP
Läst 394 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2010-11-14 18:58



Bookmark and Share


    devotion
Nio ord som man känner igen så väl. Nio ord som berör under huden. Bra skrivet.
2010-11-15

  Bjarne Nordbö
Det händer inte ofta, men här håller jag med Larz.
2010-11-15

  Catharina Edin VIP
Det var en riktig föreställning det - en fars! Bra!
2010-11-15

  Larz Gustafsson VIP
Men jag ser en sorg här.
2010-11-14

  Larz Gustafsson VIP
En fars eller en fars. Frågan är hur man uttalar och betonar.
2010-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP