Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du kommer fortfarande till mig

du kommer fortfarande till mig. dina ögon. bleka. ser på mig. jag låter dig. du får komma. någonting är oavslutat. dina kalla händer omsluter mina. smeker mig över håret. blundar jag så finns du inte. du finns inte längre. du kommer fortfarande till mig. sitter på min sängkant. blek. jag vill stryka ditt hår ur pannan. sitta kind mot kind. hålla andan. din mjuka hud doftar. svagt. blundar jag så finns du inte längre. någonting är osagt. jag låter dig fortsätta komma till mig. hjärtat är brustet. blekt. jag ser dig. fortfarande. alltid. du finns inte längre.




Fri vers av Yheela
Läst 174 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-14 21:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yheela
Yheela