Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pojken på taket

han pratade om tellus.

och kanske då. i just det ögonblicket hade jag hittat en liten bit av mig själv.

sen såg jag er. i mitt drömhus.




Övriga genrer av cykelstyre
Läst 240 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-11-14 23:21



Bookmark and Share


  Baystream
"sen såg jag er. i mitt drömhus" - mitt i prick. Säger en hel jävla del den här meningen.
2010-11-18
  > Nästa text
< Föregående

cykelstyre
cykelstyre