Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

intill vägkanten

du låg med armarna över huvudet.

ett skelett med tunt brunt skinn. ett benrangel med hår på huvudet.

då.
innan du blev bättre.





Fri vers av cykelstyre
Läst 345 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-21 20:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cykelstyre
cykelstyre