Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hjälp mig. att leva


kollapsa med mig. väx med mig.

stärk mig. håll mig.

prata med mig. öppna mig.



hjälp mig. att leva




Fri vers av cykelstyre
Läst 362 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-06-21 00:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cykelstyre
cykelstyre