Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

accepterar


vi ställer bokhyllan precis där jag inte vill ha den. den tar för stor plats för att stå där tycker jag. men jag säger inget.
vi. säger ingenting alls. om den. bara ställer den där.
mitt i hallen.
och jag kan inte flytta på den ensam. den är för stor och tung.
jag måste bli starkare.
du har redan gått hem. lämnat mig med bokhyllan, som jag egentligen inte ens vill bli av med. inte redo.
den är så otroligt fin. bara lite svår hanterlig för mig.





Fri vers av cykelstyre
Läst 320 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-12-30 15:57



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Frågan är ju vem som bestämmer vart skåpet ska stå, som man brukar säga.
2011-12-30
  > Nästa text
< Föregående

cykelstyre
cykelstyre