Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

apelsinskal och höga murar

den här gränsen går inte att ta sig förbi sa hon och pekade runt omkring sig själv. närmre än så här kan du inte komma. för jag vet inte hur man gör. när man är kär. när man älskar någon. när man är med någon. när man berättar om sitt liv för någon.

jag vet inte hur man gör. när man ber om hjälp. när man kastar sig in i någons famn och bara är.

så jag stanna här bakom ett tag till. tills jag lärt mig hur man gör.


men det var länge sen.

tack. för vet du. jag tror du skalade av mig en del av det där hårda.


det var bara en dröm. alltihopa. för jag har inget fuckin jävla skal. jag har alldeles för lätt att berätta om mitt liv för folk. jag har alldeles för lätt för att bli kär. åtminstone så tror jag att jag är det. bara för att jag vill. inte. vara ensam. och jag har alldeles för lätt för att bara slänga mig in i någons famn och förvänta mig att jag ska bli emottagen i denna.

det är ba för jag är ung och naiv. korkad rentutav. riktigt jävla puckad. jag kunde bara önska att jag hade ett sånt där känsloskal. men det är tommt. borta.


men jag ska lära mig. jag ska nog lära mig. att bygga murar. jag med..




Fri vers av cykelstyre
Läst 366 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-21 01:04



Bookmark and Share


  EiraN
Känner igen mig, mycket väl!
2011-07-31

  Lovikavante
Strunta i murarna. Lev. Kasta dig ut för stupet. Och våga falla. Fort som fan. Och landa hårt. I någons famn. Du är modig. Och stark. DU är helt jävla fantastisk. Kom ihåg det.
2011-06-21

  Blowingbubbles
Underbart skrivet om sargat tonårshjärta
2011-06-21
  > Nästa text
< Föregående

cykelstyre
cykelstyre