Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

med fötterna i himlen och huvudet i gräset

efter pizzan vi åt. lägger en snus under läppen. men det är inte tillräckligt.
röker en cigarett.

det känns som att jag lärt mig att landa. någotsånär bra.

rullar över på mage och lägger ansiktet ner mot marken. drar in lukten av liv och får grässtrån i näsan.
det kittlar och jag kan inte låta bli att le.


och det känns bra.



det känns bra att le. när det är på riktigt.






Fri vers av cykelstyre
Läst 366 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-07-31 16:08



Bookmark and Share


  Baystream
Precis.just.så.
2011-08-22

  Jean-Michel Orblin
Fast ciggen gillar jag inte
Moraliska jag
2011-07-31

  Jean-Michel Orblin
charmig
2011-07-31
  > Nästa text
< Föregående

cykelstyre
cykelstyre