Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ta mig tillbaka

Ta mig tillbaka till i somras,
Ta mig tillbaka till vår första kyss,
Ta mig tillbaka till sommar, värme och kärlek,
Ta mig tillbaka till den lyckligaste tiden i mitt liv.
Jag önskar att jag kunde spola tillbaka klockan.
För nu står jag här ute med krossat hjärta, ensam och kall i höstregnet,
Jag är död. Jag är död inuti.




Fri vers av Linnvem
Läst 254 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-15 00:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linnvem