Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att skriva poesi och dricka rötjut.

Jag är lite konstgjort tillgjord idag
lite - jenösäqua liksom ba

Bara för att jag sitter här och dricker vin
så sjukt pastichigt eller nåt

En söndag
på natten

Utan den minsta aning om vad morgondagen
har i sitt sköte

Kan jag utan tvekan avslöja vad dagen
haft där

Jävla sorg igen. Tristesse. Total uttorkning och
jag balanserar så fint
så försiktigt
på den sköra sköra tråden

över min avgrund

Så drick en skål med mig

kära vän

en skål för våra drömmar

en skål för allt som kunde varit

och slutligen

en skål

för det som kom att bli.




Fri vers av åkeojag
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-15 00:59



Bookmark and Share


  Pot Pourri
"jag balanserar så fint
så försiktigt
på den sköra sköra tråden

över min avgrund

Så drick en skål med mig" - som att be om en sista njutning med ändå kontroll över läget.. - fint formulerat. Skål!
2010-11-15

  C.Degerfeldt
härligt, skåla ska man! nu är jag ingen rödtjutare men då jag bodde i spanien i somras spenderades fina nätter åt tetrapack med 6-kronors sangria och ett paket camel medan jag skrev på en berättelse. det uppskattades av skaparfingrarna.
2010-11-15
  > Nästa text
< Föregående

åkeojag
åkeojag