Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poltergeist

Det finns ett vitt träd utanför

ett vitt träd

Det skrapar mot mitt fönster

skrapar

Det vill tala med mig

tala

Om min barndom, min ungdom

barndom

Jag vill fästa mitt hjärta

mitt hjärta

På trädets stam

Vi ska aldrig gå nakna med ljus i handen till övervåningen

Vi ska aldrig våga utmana våra fördomar

Vi är redan döda.




Fri vers av åkeojag
Läst 194 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-15 01:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

åkeojag
åkeojag