Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En siffra på ett papper

En i mängden.

En av alla andra gråa människor som ingen lägger märke till.

En svensson helt enkelt.

En siffra i statistiken.

Innerst inne finns det kanske en längtan om att synas.

Att vara någon.




Fri vers av Fredrik Brisman
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-15 08:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Brisman