Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Amazing Grace

En svart måndag
när världen syns fientlig
kattungars lek och solstrålar som bryter fram
och gospel i högtalarna
Amazing grace för att påminnas
om det större som vakar över oss
som vill oss väl
och i solskenet ger oss budskapet
att hoppet finns runt om oss
och inuti oss
Så bär med dig ljuset, min älskling
och låt det jaga bort det svarta
som du bär på.




Fri vers av Patrik Orion Sten
Läst 183 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-15 09:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik Orion Sten
Patrik Orion Sten