Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag slog upp 5 ord i en bok: zero. thirsty. drag. week. yesterday. sen skrev jag en dikt...




your last words

i find no comfort, zero, in your eyes. i'm left forever thirsty by your kisses, your desert stretches out infinitely. i drag myself out of bed, my body aches, my head hurts. weeks have gone by without me hearing from you, your last words echo through my brain. “i wish for yesterday, because then i would never have met you”.




Fri vers av Yheela
Läst 156 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-15 10:37



Bookmark and Share


  Bubbth
Awwhh, va fin den va :]
2010-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Yheela
Yheela