Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tacksamhet för allt du är, för allt vi är, för allt vi får uppleva tillsammans. Ren magi


Själar som söker det största


Vår kärlek följer
inte normen
vi är själar som
söker något annat
än vardagens bestyr
vi söker njutning
lekfulla äventyr
och vi är medvetna
för vi har överlevt
den stora stormen

vi leker av oss
vi klär av oss
all åtrå gör mig

förtrollad
eftergiven
yr

inget är så nära
som just det här
vår famn i natten
dessa lyckotårar
salta vatten
ljusa vårar

hemliga möten
när kärlekens magi
tänder ljusa eldar
som är Vi
tänder leenden
i ögon som ler
med stjärnors
flämtande låga
våra kroppar
älskar att älska
älskar att våga

ligger stilla intill dig
din hand så ömt
genom mitt hår
det störtsa i livet
får jag dela med dig
det breda spektrum
av emotioner
som får min kropp
att upplösas i
atomer och joner
det finns ett
gemensamt
hjärta som slår
inuti dig och mig






Fri vers av SeXara
Läst 317 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-11-15 20:54



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Underbart!
2011-04-11

  Cosmic Johanna
Lika vacker som kärlekens mysterier,

varma applåder!

Bokmärker denna!

Du är en mästare på det sensuella och erotiska inom poesi!
2010-11-21

  lodjuret/seglare VIP
andningen, berusningen, impulsiviteten
2010-11-15
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara