Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Några veckor gammal, men det känns fortfarande helt rätt. En paus, och andas lite igen.


Hur det stillnar

Det är konstigt hur fort saker stillnar i en. Jag menar inte att de försvinner, inte att man glömmer, men att de blir stilla.
Jag hade nog tänkt mig att jag skulle bli gråare, livlös, att ansiktet skulle bli insjunket och fult. För det var så det kändes innan jag sa, "vi hörs senare", till dig. Men istället träffade jag någon annan som är sådär superduper bra på att få mig att bli glad. Lycklig till och med.

Och nu när jag tittar på mig själv i spegeln är kinderna rosiga, ögonen lyser och glittrar. Jag lever igen.




Fri vers av Sophie Jennifer
Läst 261 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-15 23:16



Bookmark and Share


  takethemoon
Du skriver otroligt bra! Det är verkligen roligt att läsa dina texter. Keep going :)
2010-11-18

  blaite
Grattis. Härlig liten text
2010-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Sophie Jennifer
Sophie Jennifer