Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar som kom med ett brev


I ETT SVAGT ÖGONBLICK

i ett svagt ögonblick tänkte jag på dig
ångrade att allt tog slut

men när tankarna vandrat färdigt inom mig
kände jag att det var bäst det som skedde

det var så lätt att tro på kärleken en liten stund
tills du visade mig en annan sida av dig

då blev jag rädd jag har hört människor gräla
men inte på det sätt som gjordes i din familj

när vuxna människor inte kan prata med varandra
komma överens utan att gapa och skrika kasta saker
överallt och på varandra

det var då jag kände jag vill åka hem få lugn och ro
slippa höra allt som egentligen bara var småsaker
i mina öron

när jag sen satt på tåget hem kände jag glädje
att kunna åka ifrån dig och ditt liv som inte visade
sig vara som du berättat för mig

jag kände ingen saknad när jag såg ut i landskapet
som tåget åkte igenom

visst saknar jag närhet värme och kärlek
men inte till vilket pris som helst

jag har mina barn och deras familjer
mina älskade barnbarn dom värmer
mitt hjärta gör det ljust i min själ





anits 15 november 2010






Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-11-15 23:56



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Kloka beslut i en fin text.
2010-11-16

  Maria T
Du har så fina barn
och barnbarn
2010-11-16

  Eva Helene VIP
Kloka tankar ger du uttryck för här!
2010-11-16

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Fint skrivet. =)
2010-11-16

  Anya VIP
Fin text om att man ibland måste ta beslut som inte är angenäma men nödvändiga. Bra att du känner att du gjorde rätt!
2010-11-16

  Bibbi VIP
Jag hoppas också att Dina poetervänner betyder en hel del för Dig som för mig?!
2010-11-16

  ULJO
Hoppas du hittar den rätta en dag, det är du värd.
2010-11-16

  Larz Gustafsson VIP
Friheten är värd att försvara.
2010-11-16
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP