...they're all surrounded by prism-like light...

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...they're all surrounded by prism-like light...




novembertisdag

vaknar av att robyn säger att vi ska hänga hela dan, hon och jag. säger tyvärr men något kallar på mig. solen (solen!) får varje frostat grässtrå att gnistra som universums alla galaxer. sjunger med i varje sång som spelas i radion. alla människor är som små ljus. de finns här. bara för mig. lyser på min soliga dag. kom häng med mig. var glad.




Fri vers av Yheela
Läst 172 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-16 11:03



Bookmark and Share


  lisa"puzzle"svensson
härligt att solen kan väcka ens livsandar sådär :)
2010-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Yheela
Yheela