Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge mig livet

Lätta på min plåga
ge mig livet tillbaka.
Jag önskar bara
att få leva
hur anspråkslöst som helst
bara jag slipper plågan.
Men kanske livet
är inget utan plågan.
Jag lever
så någon måste väl
ge mig kraft.





Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-16 11:33



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Det är nog som du själv skriver.
Inget liv utan mer eller mindre plågor i olika former.
Livet känns....ibland mindre bra men ibland också toppen.
2010-11-18

  anits VIP
Mycket tänkvärt och berörande
2010-11-17
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP