Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pappa

den grå mannen är inte du. han som bara sitter vid sitt korsord. han som måste iväg precis just nu. var är färgerna. ditt skratt och din omtanke. allt jag får höra är om din icke-existens. du går vilse under besöket hos mig. förlägger allt. spenderar timmar med att memorera innehållet i dina kökslådor. allt är bra säger du. men jag hör paniken i din röst. den grå mannen söker inte hjälp. han sitter med sitt korsord. och glömmer sakta bort omvärlden.




Fri vers av Yheela
Läst 164 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-16 13:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yheela
Yheela