Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En hyllning till kärleken

Påminn mig,
påminn mig senare
att lyfta på hatten för
och kanske skriva en hyllning till
kärleken

Påmin mig sen, när jag har tid
just nu är jag upptagen







(med oss)




Fri vers (Fri form) av Si.a
Läst 700 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-11-17 13:11



Bookmark and Share


  Elin Brändström
Så härligt beskrivet kärlek! Bland de bästa texterna jag läst, stark i sin enkelhet och träffsäkert
2010-11-22

    Ken Cassel
Tjusigt Si.a

Mvh

Ken
2010-11-19

  Carola Jeryd
Härligt och lite småroligt om kärlekens konst.
Jag lyfter också på hatten - eller niger ...för denna lilla pärla.
Slutet är mycket underfundigt.
Kramiz
2010-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Si.a
Si.a