Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Föd mig!

Föd mig!
I bottenlösa ögon
I oändliga tystnader
I eviga ögonblick av anomali

Orden!
De är paralyserade
Natten!
Den är tillfällig
Då solen skapar mig
Genom att avbilda min mörka avatar på väggen intill min värld

Solen
Förmår inte föreviga mig
Du gör!




Fri vers (Fri form) av Si.a
Läst 261 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-06-14 03:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Si.a
Si.a