Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets utbrott...

Jag ligger i fosterställning
Jag ligger alltid i fosterställning när du hittar mig
Du ammar mig ur ditt psyke
förnämt
Jag får näring av dina ord
Växer, sväller, blir stor
Så stor att jag inte kan hantera mig själv längre
Oundvikligt smittar min expansion av sig

Huset gror
Och på nionde våningen
Du ligger i fosterställning
Jag ammar dig ur mitt vara
Du växer
Och blir större än dig själv
Lika stor som du alltid varit

huset gror några trappor till
En, två, tre...
Och på nionde trappan
Ligger en dikt i fosterställning







Fri vers (Fri form) av Si.a
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-06-24 06:36



Bookmark and Share


  Trädskugga
Vilken himmelsk trappa
du beskriver, blir lyrisk :)
2015-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Si.a
Si.a