Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna dikt handlar egentligen om livets berg och dalbana!


Två torsdagar och livet däremellan!

Mörka dagar
Men ändå ljusa horisonter,
Var kom lyktan ifrån?
Som ett mobilsamtal mitt på dagen!

Mörka dagarna fortsätter
Men en skiftande horisont
Plötsligt
Lyktan släcks
Som ett olevererat sms
Horisonten från panoramafönstret
Ser inte lika ljust ut längre

Livet pågår i och mellan alla dessa torsdagar
Och jag tänker
Vad människan är liten
Om hennes storhet
Kan mätas i avståndet
Från toppen på ena torsdagen
Till botten på den andra!




Fri vers (Fri form) av Si.a
Läst 211 gånger
Publicerad 2016-02-23 17:09



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Varför just torsdagar?
2016-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Si.a
Si.a