Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.ateneo.edu/soh/global/UserFiles/Image/20100407090452385_870436child-flying-a-kite-at-sunset-31262152360.jpg


Tystläge på....

Släck vindarna
Tysta ner solen
Och skär av trädens tunga
Jag vill inte se svalorna blomstra


(Paus)


Ge mig tillbaks min prosa,
som du hade hittat häromdan (sa du)


När du gick förbi oss!




Fri vers av Si.a
Läst 326 gånger
Publicerad 2011-05-24 01:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Si.a
Si.a