Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu har du gjort det igen


Det sitter en sockerkaka och
glufsar i sig ur vårt fågelbord.
Eller,nähä! nu sa jag bestämt fel!
Det sitter en ekorre och
glufsar i sig ur vårt fågelbord!
Så menar jag förstås, men
i upprördheten blev det lite fel.
Hur kan man förväxla en sockerkaka
med en ekorre, frågar kanske någon?

Ja, inte vet jag, men det skulle vara
roligt att få veta varför man säger
så många oplanerade dumheter.
Varifrån kom den där sockerkakan?
Egentligen?
När det var en ekorre det gällde.

Ja, livet är fullt av obesvarade frågor.
Och jag har just ingenting annat
för mig...så...jag kan ju undra över
det en stund...





Fri vers av Stardust VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-17 18:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP