Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

prio

jag är vuxen. ansvarsfull. med glasögon på. jag blinkar i rondellerna. släpper över gångtrafikanterna. håller upp dörren för barnvagnar och gamla. rättar till mina vänners kläder. ger komplimanger. jag är inte hip eller cool. fotriktiga skor. jag gör mitt jobb. sitter av mina timmar. svarar på mail. kommer ihåg att ringa tillbaka. skjuter upp glasögnen på näsan. smsar inte under samtal med andra. dricker kaffe. skrattar åt ordvitsar. vuxen. yta. den skiner. välpolerad. DIE GETH DIE! I love the smell of burning AI in the morning... Mass Effect. Gott och Blandat mitt i veckan. gårdagens smink. jag är vuxen. en pimpad geek i lila sammetspumps. ansvarslös. prio#1 - att rädda universum.




Fri vers av Yheela
Läst 147 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-17 20:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yheela
Yheela