Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
förlåt ett viktigt ord, ett ord att vara rädd om


ORDET FÖRLÅT

förlåt ett ord så lätt att säga
men är det allvar när ordet sägs

undrar ibland hur ofta det ordet
sägs utan mening

förlåt är ett mäktigt ord
när det kommer från hjärtat

sägs med kärlek
så andas ordet förlåt

frid och stilla ro

men om förlåt sägs
bara för att sägas

då är det lika bra
att hålla tyst




anits 17 november 2010




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 400 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2010-11-18 00:05



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Det viktigaste ordet vi har...näst efter...jag älskar dig eller kanske bredvid
2010-11-20

    ej medlem längre
Välskriftad sanning!
2010-11-19

  Maria T
Ett äkta förlåt
kan läka sår
2010-11-18

  Anya VIP
Bra och djup, samt svår frågeställning.
2010-11-18

  M M Mannheim VIP
Så sant och fint du skriver. Tycker mycket om den här! Du finns och jag finns, tack för det! Kram Matsman
2010-11-18

  Eaglemountains VIP
Förlåt ska sägas från hjärtas, för då får det sin rätta mening.

Mycket bra skrivet
2010-11-18

  Eva Helene VIP
"förlåt är ett mäktigt ord när det kommer från hjärtat" - Så sant!
2010-11-18

  ULJO
Ordet förlåt måste användas på rätt sätt annars har det inget värde.
Fint skaldat min vän.
2010-11-18

  Larz Gustafsson VIP
Förlåtelsen är grunden i kristen tro.
2010-11-18

  Fånga dagen
Mycket fint skrivet
berör mig för att jag är i en tid i livet där så många missförstånd och brist på kommunikation har lett till stora oklarheter och jag vet vilken min del är men mottsatt vet ej det då jag känner mig helt maktlös den lilla strimma av familj jag haft är nästan upplöst nu
tack för dina ord som väckte mina känslor
kram Anna-Karin
2010-11-18

  Bibbi VIP
Håller med Dig till fullo.
2010-11-18
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP