Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett annat klot *

Långt borta
en evighet bort
finns en planet.
På planeten
finns bara ett land
runt hela dess klot.

Där bor det lyckliga folket,
Guds skapelse lyckades där.
De lyssnade till sonens
förkunnelse.

Vi är inte ensamma
där vi bor,
många tror det,
men det är inte så.
Det vet jag
och alla andra
som har skådat.

Det finns ett hopp
en framtidstro,
bara vi vill
att det ska vara så!

Även om jag inte alltid
får vara med här.
Så finns jag alltid
i det stora alltet.
Ibland kommer jag på besök
till vår värld,
att en tid leva här.

Våra liv är många
men vår själ
är bara en.
Vi är en gång skapade
och finns överallt
ibland här
en annan gång
en evighet bort.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-18 10:23



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket kloka rader
2010-11-18
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP