Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finnas till

Livet är flyktigt
precis som tiden.
Ena stunden
är jag någon som finns,
sen är jag bara,
en som var.

Du finns här
precis som jag
att vårda
det som är våra liv.
Ena stunden är vi lyckliga
andra olyckliga.

De lyckliga stunderna
de är få.
så ta dem till vara.
Bra att ha
när allt annat
inte är det.

Lev ditt liv
så lever jag mitt
men kom ihåg
att vi är lika viktiga.
Värda att respekteras
för vad vi är.

Livet är flyktigt
precis som tiden.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-18 10:44



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket vackert och berörande
2010-11-18
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP