Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snö skall skruda mig snöblommande



jag

 

 

 

bär vilja till

 

vandra in i denna dagen

 

 

ser snöhänder

fingrar

dun

 

lätta vita

 

 

befriade

 

bär vilja av hela mitt fyllda väsen

 

 

vandra in i denna dagen

 

 

i ängen skall jag stå

helt stilla

 

 

ej störa

 

dig

 

 

snö skall skruda mig snöblommande

 

ser snöhänder

fingrar

dun

 

lätta vita

rörande

vid

 

mig

 

smälta in i hud

nå mitt hjärta

 

i vinterskymning andas himlar röda violetta

 

 

så skall mitt hjärta

värma dig

 

 

 


jag

 

 

 

bär vilja till

 

vandra in i denna dagen

 

 

ser snöhänder

fingrar

dun

 

lätta vita




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 131 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-19 12:21



Bookmark and Share


  Anya VIP
Vacker snöbild!
2010-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser