Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mig vara icke vara

Hörde du?
medans morgonpromenaden,
medans frukosten, lunchen, middagen,

Såg du?
När vi gick intill varandra,
satt mittemot den andra,

du hörde nog mitt leende
men aldrig såg mitt skri




Fri vers (Fri form) av Si.a
Läst 369 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-11-19 13:00



Bookmark and Share


  Aisha VIP
en text som för mig blir intressant genom de två sista raderna..
helt i min smak att höra ett leende......
2010-11-19

  Carola Jeryd
Tjusigt och lite surrealistiskt - magiskt.
Dina avslut är alltid så oväntat bra!
Kramiz
2010-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Si.a
Si.a