Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vilsefot

vilsefot snubblade över gren

grenen var ej rot

 

roten lindades om

 

vilsefot snubblade

 

se ditt vackra

liv

 




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-19 15:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser