Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
så kändes det idag


VERKLIGA VÄNNER

sol en blå himmel
trädet är fullt av fåglar
njuter av dagen

en dag full av liv
som två hundar skänker mig
av att finnas till

fyrfota vänner
ger mig av sin verkliga
ödmjuka kärlek



anits 19 november 2010




Bunden vers (Haiku) av anits VIP
Läst 362 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-11-19 17:52



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vackert skrivet om de trognaste vänner man kan ha: djuren. =)
2010-11-22

  Catharina Edin VIP
Å vad man kan älska djur - de är verkligen vänner till en. Saknar min älskade kaninflicka Lisa.
2010-11-20

  Michaela Dutius
Vänner som aldrig överger
vänner på fyra ben med hjärtan av guld.
2010-11-20

  Eva Helene VIP
Fint om de fantastiska hundarna, så trofasta vänner!
2010-11-19

  Eaglemountains VIP
Fina hundar dessutom i en vacker bild!
2010-11-19

  Eaglemountains VIP
Vackra haikurader Du bjuder på! Applåd!
2010-11-19

  Anya VIP
Fin haiku bjuder du på!
2010-11-19

  aol
ja så fina vänner,
2010-11-19

  lisa"puzzle"svensson
jättefina vänner!
2010-11-19
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP