Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till bongo


DRÖMMEN OM EN HUND

solen värmer mig
dess strålar glittrar just nu
gör allt ljust och glatt

en hund visar mig
sin trofasthet och glädje
ser i hans ögon

ögon så vackra
bedjande och lockande
smälter mitt hjärta

drömmer om en hund
finns längtansfullt inom mig
nu får jag låna




anits 19 november 2010




Bunden vers (Haiku) av anits VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-11-19 18:02



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Mycket bra, Stina!
Jag var själv hundvakt igår åt min mor och fars hund Figo!

Kramar!

Ken
2010-11-21

  Catharina Edin VIP
En rad av fina haiku!
2010-11-20

  Maria T
Förstår att du tycker om
denna vackra hund
2010-11-20

  Michaela Dutius
Så fint att du får ha dessa dina fina vänner....låna utan bekymmer om att de ska ut i arla morgonen och sena kvällen
2010-11-20

  Eva Helene VIP
Mycket fint! Blir varm om hjärtat.
2010-11-19

  Eaglemountains VIP
Jättefin bild på hunden också!
2010-11-19

  Eaglemountains VIP
Så vacker hyllning! APPLÅDER!!
2010-11-19

  poetryGirl
härliga ord
2010-11-19

  Anya VIP
Jaa nu får du låna....fina slutord!
2010-11-19

  aol
så behjärtansvärt fin haiku
2010-11-19
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP